Прави Ъгли

Прави Ъгли

Правият ъгъл представлява фиксиран на 90° градуса инструмент за точно задаване на ниво и размери, може да се ползва и като линеал до определени размери. Инструментът намира широко приложение при подготовката и изграждането на много детайли или елементи, като част от по голям обект в строителството и други отрасли. Той може да послужи на всеки майстор за измерване, маркиране и разчертаване, според това какво му се налага и как ще приложи функциите на правия ъгъл.

 

Същността на инструмента разбира се е установяването на база точния ъгъл посредством ограничителя до 90° градуса. Инструментът може да се използва и като помощно средство за разчертаване на за различни радиуси и кръгове на дадени обекти за последващо изрязване или третиране с друг вид машина.

 

Повечето прави ъгли също притежават сменяем ограничител за по прецизна и точна работа при различни повърхности и тяхното измерване.
Повечето прави ъгли са изработени от висококачествена неръждаема стомана или друг здрав материал, позволяващ тяхната по продължителна експлоатация. Има прави ъгли с различни принадлежности за радиус или такива със здрави рамене също така и подвижни стопери от различен размер и модел. Дръжката и здравината при някой модели също имат значени, според това за какво предназначения ще се използват от самият майстор и колко често ще е това. Всички предлагани модели са изключително леки и удобни за захват.

Филтри
Марки
Дължина (см)
Приложи
Подреди по
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки