Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
  • Начало +
Начало Марки

Марки

«1»

Bosch

Robert Bosch GmbH (произнася се Ро̀берт Бош ГмбХ) е германска група от компании, водещ световен доставчик на технологии и услуги в областта на автомобилните и индустриални технологии, на потребителски стоки, строителни и опаковъчни технологии.

14
продукти

Dewalt

DeWalt е американска световна марка на електрически инструменти и ръчни инструменти за строителството, промишлеността и дървообработващата промишленост. Нейните инструменти са проектирани и оптимизирани да гарантират сигурност и доверие дори при най-тежките условия на труд.Всеки един нов продукт, който DeWalt пуска на пазара се задвижва от желание за изпълнение, лекота на употреба или производителността. Нови инструменти се проектират спрямо нуждите и необходимостите на потребителя, а не само в името на промяната.С богата история и доказани качества, и с фокус върху иновативните решения и нови технологии, DeWalt e предпочитана марка за милиони професионалисти по света. В онлайн магазин Баш Майстора можете да намерите широка гама от продуктите на компанията, от професионални ъглошлайфи, фрези и бормашни, до пълно работно облекло и предпазни аксесоари.

3
продукти

MAKITA

    MAKITA е  лидер на световния пазар в производството на ръчни електроинструменти за дома и на професионални машини за индустриално приложение.  Първият електроинструмент MAKITA e представен през 1958г. Днес MAKITA е един от най-големите производители на електроинструменти със заводи по цял свят където се  произвеждат над 600 различни модела електроинструменти.

0
продукти

FERM

   FERM е международно известна марка електроинструменти от Холандия. От създаването си през 1965г. FERM проектира и разработва висококачествени електроинструменти за използване в областта на рязането, пробиването, шлайфането и фрезоването, проектирани и тествани в съответствие със строги европейски стандарти и отговарящи на най-новите изисквания за безопасност.

Марката е в постоянно движение, която винаги търси перфектното прилягане с непрекъснато променящите се изисквания в света на електроинструментите.

Този безкраен процес на анализ и оптимизиране гарантира висококачествени продукти за ежедневна употреба.

Изборът на FERM е избор на надеждни и достъпни висококачествени електроинструменти.

Продуктовата гама включва ъглошлайфи, циркуляри, бормашини, фрезови и шлифовъчни инструменти.

1
продукти
2
продукти
4
продукти

Total

Търговската марка TOTAL е фокусирана върху висококачествени инструменти на достъпна цена. Нашата идея е перфектно качество не само по отношение на функцията, използваемостта и външния вид, но също така и ефективността, производителността и поддръжката. Спестяваме всички ненужни разходи, за да предложим предимствата на клиентите и да направим продуктите с най-високо качество рентабилни. Всички екипи на TOTAL са отдадени на развиването на марката TOTAL, за да се превърне тя в експерт на инструменти от световна класа.

0
продукти

SOLA

SOLA Optical е сформирана в Аделаида, Австралия през 1960 г. с персонал от 9 души, за да се опита да търгува с новата пластмаса нарича CR-39, разработена от PPG в САЩ.

 

CR-39 първоначално е бил използван в самохерметизиращи се резервоари за гориво в бомбардировачите B17 през Втората световна война. Обаче нейните свойства оптичност, прозрачност и лекота плюс нейната отлична устойчивост на удар и абразия показват обещаваща възможност за подобрение на традиционните стъклени офталмологични и слънчеви очила.

 

Три компании, Armolite (САЩ), Essilor (Франция) и SOLA (Австралия) станаха първите успешни производители на лещи от пластмаса CR-39. Техният успех предизвести революционното развитие на производството на лещи за очила, което доведе до замяна на стъклото с CR-39 като основен материал за офталмологични лещи около 1983 година.

 

SOLA се разраства и безспорно става най-големият производител на пластмасови лещи в света. По време на своя връх през 1999 г. тя развива дейност в 40 страни, има 18 производствени предприятия в целия свят, 8000 служители и произвежда над 1,5 млрд. лещи.

 

През годините фирмата претърпява и падение и възход.  През 1979 г. SOLA е закупена от Pilkington - Великобритания​​, най-големият производител на стъкло в света и продължава да просперира, след което през 1993 година е продадена на AEA . През 1995 г. акции на SOLA започват да се продават на Ню Йоркската стокова борса, цената за акция се покачва от 16.50 щатски долара, през 1995 г. до 43.75 долара, а в началото на 1998 г. до 3,50 долара. През декември 2000г. от SOLA подават  молба съгласно глава 11, с която обевяват фалит. По - късно фирмата се възстановява и през 2005 г. е продадена за 1,1 млрд. щатски долара на съвместно предприятие между Carl Zeiss и EQT и сега е изцяло собственост на Carl Zeiss.

7
продукти
1
продукти

Decakila

 Decakila разработва различни продуктови линии на домакински уреди. Тук можете да намерите домакински, кухненски и санитарни уреди, уреди за лична хигиена, Internet of Things устройства.

Decakila предлага повече от домакински уреди и е един вид HomeStyle & LifeStyle. Тя е партньор в живота ни, за да помогне на всички да направят живота по-забавен и по-лесен!

1
продукти

LUND

Марката LUND включва домакински уреди и уреди, които улесняват ежедневните дейности и повишават комфорта на живот. Широка гама от смесители, чайници, прахосмукачки, мопове, скари и много други домакински уреди е идеалното решение за дома и градината, особено за кухнята. Предложението на марката включва и инструменти, препоръчани за основен ремонт, довършителни и декоративни работи, включително бормашини, шлифовъчни машини и триони.

Комбинация от надеждна технология с качеството на компонентите и многофункционалността на избрани модели свеждат до минимум количеството допълнително оборудване.

Практичните решения улесняват и ускоряват ежедневните задължения.

Марката LUND е перфектната комбинация от добро качество, модерен дизайн и достъпна цена.

2
продукти

FORTIS

FORTIS е впечатляващата марка за професионални потребители в индустрията и търговията.

Гамата от тази качествена марка включва повече от 650 инструменти и 600 продукта за индустриална безопасност. Всички продукти се произвеждат от известни доставчици в съответствие с международните стандарти. Това гарантира постоянно високо качество на продуктите на FORTIS.

2
продукти

YATO

Търговската марка YATO предлага ръчни инструменти за професионална употреба. Известна е на пазара с високото си качество и добрите цени на предлаганите продукти. Те се отличават с естетичен, модерен дизайн и офертата непрекъснато се разширява с нови линии продукти. Ръчните и пневматичните инструменти YATO се използват успешно от специалисти в много отрасли на икономиката.

Изключителната издръжливост и дълготрайност предразполагат YATO към приложения в интензивни индустриални и сервизни условия. Перфектна изработка, отлични материали, висококачествена стомана са техническите характеристики на продуктите YATO, които могат да се използват в три области: автосервизи, строителство и градина.

2
продукти

Diewe

DIEWE е  един от водещите европейски специалисти за диамантени инструменти с глобална мрежа за продажби. Успехът им е тясно свързан с иновативното развитие на продуктите на компанията.

1
продукти

RODEX

Продуктите с марка RODEX притежават високо качество и производителност. В портфолиото на бранда се предлагат дискове за шлайфане и рязане с дълъг живот и високо качество. RODEX е надеждна марка, която професионалистите не могат да откажат. Дисковете RODEX притежават международни сертификати за качество TUV и CE и се предлагат и използват в много държави.

0
продукти
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки