BOSCH Диск за рязане Standard for Inox 125x22.23x1mm

1,50 лв.
  • Марка: Bosch
  • Кат. номер: 2608603171
- +
добави в количката
Моля, изберете:

- Карбофлексен диск Bosch WA 60 T BF Standard for Inox за рязане на неръждаема стомана/Inox
- Прав диск Rapido, бързи и чисти срезове без образуване на мустаци или оцветяване в синьо
- Вид на абразивния материал - електрокорунд
- Подходящ за ръчeн ъглошлайф
- Предлага се по 1бр.

Подробно описание

Техническа характеристика:

Продуктова линия: Консумативи PRO
Спецификация: WA 60 T BF, 125 mm, 22,23 mm, 1,0 mm
Продуктов текст, консумативи сив: Прав
Rapido, бързи и чисти срезове без образуване на мустаци или оцветяване в синьо
Вид на опаковката: Изделие неопаковано, без евроотвор
Търговска опаковъчна единица: 25 Бр.
Детайли
Спецификация: WA 60 T BF
Диаметър, mm: 125
Диаметър на отвора, mm: 22,23
Дебелина, mm: 1,0
Подходящ за
обработваеми материали (детайл): Неръждаем стомана/Inox

 

Описание: 

Разнообразната и специфична работа изисква спазване на основните мерките за безопасност при работа с ъглошлайф и с абразивния диск за рязане, прав, Standard for Inox – Rapido WA 60 T BF, 125 mm, 1mm, 2608603171, BOSCH. Инструментът е опасен. При извършване на операции с различни материали е възможно да излетят искри, абразивни частици, метални фрагменти и счупени парчета от диска, поради което трябва стриктно да се спазват правилата за работа.

Преди да поставите абразивния диск за рязане, прав, Standard for Inox – Rapido WA 60 T BF, 125 mm, 1mm, 2608603171, BOSCH проверете дали на ъглошлайфа са налични опорната шайба, притискащата гайка и предпазителя. При поставяне и смяна на диска изключвайте ъглошлайфа от електрическата мрежа.
Проверете дали дискът е изправен. Дали няма пукнатини, видими дефекти, наранена повърхност на отвора. Ако се открият такива бракувайте го.
След монтажа на абразивния диск за рязане, прав, Standard for Inox – Rapido WA 60 T BF, 125 mm, 1mm, 2608603171, BOSCH го завъртете на ръка, и визуално следете дали се върти правилно и не бие. Проверете дали гайката е затегната.
След това включете ъглошлайфа в електрическата мрежа и пуснете ъглошлайфа да работи без натоварване „на сухо“ за да усетите дали няма прекалено големи вибрации и дали дискът не е де балансиран. Ако е така проверете още веднъж дали е монтиран правилно.
При рязане с абразивния диск за рязане, прав, Standard for Inox – Rapido WA 60 T BF, 125 mm, 1mm, 2608603171, BOSCH носете задължително лични предпазни средства, избягвайте рязане или шмиргелене на метали в близост до запалими предмети и вещества.
При работа с диск, обработвания детайл трябва да е надеждно и неподвижно закрепен. Закрепете обработения материал с помощта на стяги, менгемета или го поставете на специални опори. Никога не притискайте с краката или ръката си.
При рязане на метал изпълнявайте само прави срезове. Фигурните срезове са опасни, могат да предизвикат заклинване или счупване на абразивния диск за рязане, прав, Standard for Inox – Rapido WA 60 T BF, 125 mm, 1mm, 2608603171, BOSCH.

Характеристики
Тегло (кг)
0.05
Външен диаметър (mm)
125
Вътрешен присъединителен отвор(mm)
22.23
Широчина (mm)
1
Приложение
сухо рязане
Обработван материал
неръждаема стомана/Inox
Доставка

Безплатна доставка над 140,00 лв.
APRO.BG предлага на своите клиенти безплатна доставка за поръчки на стойност над 140.00 лв. и до 20 кг.  В случаите, когато стойността на вашата поръчка е под 140.00 лв. Вие сми заплащате разноските по доставката, като те се определят по ценовата листа на използвания куриер. Продуктите поръчани от онлайн магазин APRO.BG могат да бъдат доставени в цялата страна. Магазинът работи с куриерски услуги са на фирмите Спиди АД   и Еконт Експрес ООД , като за всички пратки без изключение се изпращат с опцията преглед преди плащане.
Нашият магазин предлага на своите клиенти сами да изберат начин на доставка:


До адрес
– Стоките се доставят до вратата на апартамента на функциониращи жилищни сгради и работещ асансьор.
– Стоките се доставят до входа на сграда, когато тя е в груб строеж.
– Стоките се доставят до вратата на двора, ако къщата е с дворно място.


До офис на куриер
– офиси на Спиди АД 
– офиси на Еконт Експред ООД 
Поръчки на стоки заявени след 14:00 часа или в почивен ден ще бъдат обработени на следващия работен ден. Заявки с избран метод плащане по банков път, ще се обработват след постъпване на превод по сметка. Рекламации се приемат в момента на получаване на стоката, в противен случай, отпада това право.
Приятно пазаруване!

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки